Ben je Shiatsu therapeut en wil je je aanmelden als lid?

Wil je praktiserend lid worden?
Een aanmeldingsformulier vind je onderaan deze pagina.

Blijf je ook praktiserend lid van een andere beroepsvereniging?
Dan krijg je van ons 50% korting op je praktiserend lidmaatschap (zo kun je combineren met bvb. een beroepsvereniging voor acupuncturisten).

Wil je (behandelend-) studielid worden?
Stuur ons dan alsjeblieft eerst een e-mail.
De kosten van het studielidmaatschap zijn €100 per jaar.
De kosten van het behandelend studielidmaatschap zijn €100 per jaar, plus lidmaatschap van een geschillencommissie en de kosten voor een BA/RB verzekering.

Wat zijn de kosten van het lidmaatschap?
Klik hier onder op een van de vier mogelijkheden:

Je wordt uitsluitend bij ons lid (en bent NIET overgestapt vanuit een bij de RBCZ aangesloten beroepsvereniging)
481,- (incl. RBCZ, verzekering en geschillencommissie) *

Je wordt uitsluitend bij ons lid (en bent WEL overgestapt vanuit een bij de RBCZ aangesloten beroepsvereniging)
481,- (incl. RBCZ, verzekering en geschillencommissie) *

Je blijft ook van een andere beroepsvereniging lid, die NIET is aangesloten bij de RBCZ
194,- (incl. 50% korting, incl. RBCZ) *

Je blijft ook van een andere beroepsvereniging lid, die WEL is aangesloten bij de RBCZ
125,- (incl. 50% korting) *

* klik HIER voor een overzicht van bij de RBCZ aangesloten beroepsverenigingen.

Welke eisen stellen wij aan de diverse lidmaatschappen?
Klik HIER voor een duidelijk overzicht.

Welke eisen stellen wij aan het praktiserend lidmaatschap?
Een diploma van een door ons erkende Shiatsu opleiding op HBO-niveau, en een
 MBK diploma dat voldoet aan de Plato eindtermen.
Beide opleidingen samen dienen goed te zijn voor 240 ECT (voorbeelden zijn de Academie Qing-Bai, de beroepsopleiding Iokai Shiatsu, de Zen Shiatsu Opleiding, de CSMBK, de NSKS of het Hands On Tao Institute).
2/
Een RB (beperkte rechtsbijstand) en een BA (beroepsaansprakelijkheid) verzekering (bvb. bij de firma Balens).
3/
Lidmaatschap van een geschillencommissie (bvb. de G.A.T.).
Ben je niet verzekerd en/of aangesloten bij een geschillencommissie, dan kunnen wij je daarin adviseren.
4/
Een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), niet ouder dan 3 maanden.

Blijf je lid van (of stap je over van) een andere beroepsvereniging die ook is aangesloten bij de RBCZ, dan hoef je een VOG alleen aan te vragen als je huidige VOG ouder is dan 5 jaar.
Na aanmelding krijg je van ons een link naar de digitale aanvraag voor een VOG, dit is makkelijk en goedkoper.
5/
Wij melden je (verplicht) aan bij een register: de RBCZ.

Aanmeldings formulier:

Dhr.Mevr.

Praktijk

captcha

AUB - Stuur een kopie van je diploma's beroepsopleiding, diploma MBK, (eventueel) EHBO diploma & (eventuele) VOG naar: 'shiatsuverenigingnederland@gmail.com'