Jouw route:
  3. Lid worden

LIDMAATSCHAP

PRAKTISEREND LID
Klik op de knop 'Lid worden?' onderaan deze pagina.

STUDIELID
Als je bent toegelaten tot het 3de jaar van je Shiatsu opleiding kun je bij ons studielid worden.
Aanvragen kan via een e-mail aan: info@shiatsuvereniging.nl.
Als je in het kader van je studie klanten wilt behandelen, dan eisen wij een BA/RB verzekering en melden je dan aan (kosteloos) bij geschillen-instantie GAT voor de WKKGZ.

OOK PRAKTISEREND LID VAN EEN ANDERE BEROEPSVERENIGING ?
Dan krijg je van ons 50% korting en kun je je lidmaatschap combineren met bvb. een beroepsvereniging voor acupuncturisten

VOORWAARDEN PRAKTISEREND LIDMAATSCHAP

* Een diploma van een door ons erkende Shiatsu opleiding zoals de Zen Shiatsu opleiding, de IOKAI Shiatsu opleiding, het Hands On Tao Institute, de QingBai Shiatsu Opleiding, de NSKS en het CSMBK.
(Klik hier voor meer info over de door ons erkende Nederlandse en Belgische opleidingen).

* Een MBK diploma dat voldoet aan de Plato eindtermen.

* Geldige AGB code's.

* Een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

* Een inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

* Het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheid verzekering, samen met een (beperkte) rechtsbijstand.

* Wij melden je aan bij koepel organisatie RBCZ - deze inschrijving is verplicht en het RBCZ stuurt je een factuur.

* Wij melden je kosteloos aan bij geschillen instantie GAT voor de Wkkgz. Deze aansluiting is dus inbegrepen in je lidmaatschapsgeld!

KOSTEN PRAKTISEREND LIDMAATSCHAP

€ 250,00 p/j (inclusief Wkkgz aansluiting)
RBCZ bijdrage € 60,50 p/j *
BA/RB verzekering € 99,00 p/j * (deze prijs is van de firma Balens)
Wkkgz aansluiting € 0,00 p/j  (inbegrepen bij je lidmaatschap)

Eenmalige kosten:
Borg schildje € 25,00 *
RBCZ inschrijfgeld € 54,45 *

(evt. extra kosten:)
VOG (digitaal) € 33,00 *

KOSTEN STUDIELIDMAATSCHAP

€ 100,00 p/j

N.B.

* 50% korting als je lid blijft van een 2de Shiatsu beroepsvereniging.
* De jaarlijkse bijdrage is naar rato, ingaande de 1ste van de maand waarin je lid bent geworden.
* De jaarlijkse bijdrage aan het RBCZ is ook naar rato.
* Blijf je lid van een 2de beroepsvereniging die is aangesloten bij het RBCZ, dan vervalt uiteraard de bijdrage aan het RBCZ.
* Uiteraard betaal je maar 1 keer het inschrijfgeld van het RBCZ als je lid bent van 2 beroepsverenigingen.
* Een BA (beroepsaansprakelijkheid) verzekering met beperkte RB (rechtsbijstand) is verplicht.
Beperkte rechtsbijstand wil zeggen in ieder geval dekking voor geschillen in het kader van de Wkkgz.
Dit dien je zelf te regelen, wij hebben een afspraak met de firma Balens, de genoemde prijs is voor die polis.
Je bent echter vrij je via een andere partij te verzekeren.

* Een nieuwe VOG is nodig als je geen VOG hebt of als je huidige VOG ouder is dan 3 maanden.
Ben je ook lid van een beroepsvereniging die is aangesloten bij het RBCZ, dan mag je VOG niet ouder zijn dan 5 jaar.
Vraag nooit zelf een VOG aan: als je een nieuwe VOG nodig hebt, geef dat dan aan ons door.
* De borg voor het schildje wordt geretourneerd aan het einde van het lidmaatschap.

MEER INFORMATIE?

Meer informatie over nascholing, klik hier
Meer informatie over praktiserend lidmaatschap: klik hier
Meer informatie over (behandelend-) studielidmaatschap: klik hier